Joomla Free Template by FatCow Hosting

Peter Winnen Classic 2015

De 2015 versie van de Peter Winnen Classic mag ook dit jaar weer het predicaat geslaagd krijgen. Ruim 400 enthousiaste fietser hadden de weg naar ons Noord Limburgse Ysselsteyn weer weten te vinden. Hoewel het in de vroege ochtend nog wel wat fris was liet de zon zich later van zijn beste kant zien.

Lees meer...

Peter Winnen Classic 2014

Geslaagde 2014 versie

De 2014 versie van de Peter Winnen Classic gaat de historie in als een geslaagde versie. Ruim 450 deelnemers hadden dit jaar de weg naar Ysselsteyn gevonden. De weersvoorspellingen waren niet echt slecht te noemen maar toch kregen we te maken met enkele pittige maar zeer plaatselijke buien.

Lees meer...

Peter Winnen Classic 2013

 

Peter Winnen Classic ***

Zaterdag 17 augustus werd onder goede weersomstandigheden de toertocht "Peter Winnen Classic 2013" in Ysselsteyn gereden. Dat de 435 deelnemers hebben genoten van een mooie toertocht mochten we al concluderen uit de reacties die we ontvingen bij terugkomst in Ysselsteyn.

Lees meer...

Peter Winnen Classic 2012

Peter Winnen Classic 2012 tropische verrassing

Onder tropische temperaturen werd de 2012 editie van de Peter Winnen Classic verreden. De reacties van de 311 deelnemers aan de tourtochten zijn ondanks de vooral in de late middag extreme hitte zeer positief.

Lees meer...

Boerenlandtocht 2011

Gisteren werd de eerste editie van onze Boerenlandtocht verreden. Met een voortreffelijke weersverwachting voor de zondag zouden we een prachtige 4e tourtocht van onze club beleven. Helaas gooide buienradar.nl een flinke kwak roet in onze verwachting. 's Morgens vroeg stond de fikse regenbui al op de 3 uurs verwachting.

Lees meer...

Peter Winnen Classic 2010

Onder ideale weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de 3e editie van de Peter Winnen Classic verreden. 508 deelnemers startten vanaf Herberg de Peel in het geboortedorp van Peter aan een tourtocht over 140 of 75 km.

Lees meer...

Peter Winnen Classic 2009

Wat een geweldig mooie Peter Winnen Classic II.

Onder ideale weersomstandigheden hebben we de 2e editie van de PWC kunnen beleven. Op vrijdag zijn 4 ploegen onderweg geweest om de route te pijlen en een 5e groep vrijwilligers maakte de start/finish, de fietsenstalling en de parkeerplaats gereed voor de tourtocht. Op zaterdagmorgen al erg vroeg werd de hele route nagereden of alle pijlen nog op de goede plek zaten.

Lees meer...

Peter Winnen Classic 2008

Eerste Peter Winnen Classic een geslaagde happening. Zaterdag werd de eerste Peter Winnen Classic gereden. Dit is een tourtocht van 129 km georganiseerd door Bike4All en Tourclub Ysselsteyn. Bike4All is een ideële organisatie welke in voornamelijk Afrika het wielrennen ondersteund en op een hoger plan probeert te brengen.

Lees meer...

expertdeurne houbensteyn-website2015 Rabobank-website2015 vitelia-website2015 wynen bouw